“Δια πυρός και σιδήρου” το διπλό ο Ζαρός!

Πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Ζαρός, επικρατώντας με 0-1 της ανταγωνιστικής Τυλίσου για την 23η αγωνιστική.

Οι Μεσσαρίτες με την νίκη του αυτή παρέμειναν στο συν 8 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ενώ από την άλλη οι “πράσινοι” φωνάζουν για την φάση του γκολ.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός δεν ήταν ιδιαίτερα καλός και οι κλασσικές ευκαιρίες έλειψαν. Από πλευράς Τυλίσου απείλησαν οι Μανιούδης και Σπύρου ενώ για τον Ζαρό ο Καλομοίρης και ο Ποτηράκης.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και έψαξαν ένα τέρμα. Στο 72ο λεπτό η μπάλα βρήκε στον Μπαλωμένο ο διαιτητής έδειξε χέρι και την παράβαση. Οι άνθρωποι της Τυλίσου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση αυτή. Στο 74′ ο Φραγκιαδουλάκης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για να διαμορφώσει το 0-1.

Στα τελευταία λεπτά η Τύλισος προσπάθησε να ισοφαρίσει, δεν τα κατάφερε και έτσι ο Ζαρός πανηγύρισε ένα σημαντικό διπλό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΤΥΛΙΣΟΣ: Κάββαλος, Γιαννουλάκης, Τσαμπουράκης, Μπαλωμένος, Γκιώνης, Ταβουλαρέας, Σπύρου, Μανιαδάκης (46′ Κουρελής), Γκίνη, Μανιούδης, Αθουσάκης (89′ Σπάρος)

ΖΑΡΟΣ: Χατζιδάκης, Γιαννακάκης (81′ Αλμπαντάκης Β.), Παραθύρας, Χαμηλάκης, Καλεμάκης, Φραγκιαδουλάκης, Χαλιλάι, Ποτηράκης (86′ Κουτσάκης), Αναγνωστάκης (68′ Κουρουθιανάκης), Χριστοφοράκης (89′ Ξεκαρδάκης), Καλομοίρης

error: Content is protected !!